Verwacht: Dans BSO in IJsselstein

Binnenkort lanceert BSO Jungkidz in samenwerking met een dansschool in IJsselstein de eerste Dans BSO! Een plek waar kinderen niet alleen opvang genieten en van school gehaald worden, maar ook een professionele dansles krijgen.

Twee vliegen in één klap

Gaat uw kinderen naar de BSO en op andere dagen naar de Buitenschoolse opvang? Waarom combineert u niet die twee, en hou tijd over. Bovendien heeft uw kind meer tijd om af te spreken in een toch al zo’n volle agenda. Vooral de kinderen in de leeftijd 7,8, 9 en 110 jaar verlangen zo naar zelfstandigheid. Maar in feite zijn ze net te jong om daar volledig zelf op uit te gaan. Door middel van de Dans BSO worden uw kinderen opgehaald door medewerkers die een oogje in het zeil houden, maar ze veel verantwoordelijkheid meegeven. Daarnaast doen ze precies wat ze willen: dansen!

Begin 2019 van start

De verwachting is dat we medio 2019 van start gaan. Op dit moment zijn we alle haken en ogen en concretere afspraken aan het maken zodat alles in de puntjes geregeld is. Meer informatie volgt snel.

Het feit dat u tot hier al gelezen heeft, geeft aan dat u geïnteresseerd bent. Leuk!  Als u al op de wachtlijst wil komen, kan dat: mail naar planning@bso-jungkidz.nl.