Nieuw: de 8+ BSO !

BSO Jungkidz weet als geen ander dat kinderen die ouder zijn meer behoefte hebben aan een eigen plek.  Zijn of haar wensen veranderen omdat de wereld steeds groter wordt. Op de buitenschoolse opvang spelen wij daar op in door de omgeving aan te passen aan wat je kind nodig heeft en inspirerend vindt. Acht-plussers krijgen extra de ruimte, zowel binnen als buiten. We geven ze meer zelfstandigheid en bieden ze uitdagende activiteiten, zodat ze zich lekker kunnen uitleven.

Na schooltijd kan je kind kiezen uit een op zijn of haar hobby, interesse en leeftijd afgestemd aanbod aan activiteiten. Deze kunnen variëren van sport, multimedia, bouwen en koken tot tekenen, schilderen en drama. Maar ook dansen op de WII, lezen en gezelschapsspelletjes zijn activiteiten waar kinderen energie van krijgen.

Huiswerkbegeleiding

Hoe ouder ze worden, des te meer huiswerk ze krijgen. Focus, discipline en de veiligheid voelen altijd een vraag te kunnen stellen. Bij BSO Jungkidz kan je kind uit school huiswerk maken. Onze medewerkers zorgen voor ondersteuning waarna je kind lekker kan gaan spelen.

 Voetbal BSO

Afwisseling maakt BSO leuk. Het is mogelijk de bso dagen af te wisselen met Voetbal BSO, Een sportieve manier om een leuke invulling te geven aan de middag zonder verplichting richting een club. Zit u al op een club, wist u dat de Voetbal BSO de kinderen naar de training brengen en ophalen? Zo houd u tijd over!