Activity Kidz

Op onze hoofd locatie op de Panoven bevindt zich onze activiteiten BSO

Elke maand werken we met een ander thema. Soms kan het voorkomen dat een thema korter duurt of iets langer doorloopt, door onder andere de seizoenen, nationale feestdagen e.d.  We kunnen een thema ook onderbreken om deze redenen. De thema’s zijn vooraf bedacht.  Er wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden door middel van moeilijkheidsgradaties binnen een activiteit.  Iedereen kan dus altijd meedoen!

De activiteiten staan elke dag gepland van 16:00 tot 17:00.

Buiten de activiteiten die wij per dag gaan bieden, hebben de kinderen natuurlijk de keuze om vrij te spelen op de bso. Wij zullen de kinderen motiveren om mee te doen maar er blijft een keuzevrijheid. In plaats van deel te nemen aan de activiteit mogen zij dan kiezen tussen binnen of buiten spelen. Buiten spelen kan bij de bso, maar we kunnen ook naar de speeltuin of de voetbalkooi bij het Cals College. Uiteraard ook onder begeleiding van een pedagogisch medewerkster.

De activiteiten die we  aanbieden zijn voor alle leeftijden geschikt. Op deze manier kunnen alle kinderen met elkaar vrij spelen, of deelnemen aan eenzelfde activiteit.

 

Naast onze activiteiten BSO hebben wij nog een andere locatie binnen IJsselstein: de Culture Kidz