De ruimten

De bovenruimte is speels ingericht met een gezellige loungehoek, een boomhut, een binnen-glijbaan en een junglebrug. Maar ook in de bouwhoek en de huishoek kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven. Voor de creatievelingen is er volop de mogelijkheid om te knutselen. En in de keuken kan de chefkok in spé de heerlijkste hapjes maken.

In de centrale hal kunnen de kinderen wat eten en drinken, maar ook voor sport en spel activiteiten is hier volop de ruimte. Door het openen van de roldeur kan een gezellige binnen-buiten ruimte gecreëerd worden. We kunnen dan bij mooi weer onze tafel naar buiten rollen en lekker buiten eten en drinken.

Aan de voorzijde van het pand is de ruimte voor de kinderen om sportactiviteiten te doen. Hier bevindt zich ook de zandbak met modderkeukentje. Een favoriet onder de kinderen!

Aan de zijkant bevindt zich ons avonturenpad. Dit zijn een aantal speeltoestellen achter elkaar waarop de kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. Daarnaast ziet u hier ook een minimoestuintje. Kinderen kunnen hier onder andere hun zelf gezaaide aardbeitjes of frambozen zien groeien.

Verder maken wij, bij mooi weer, graag gebruik van een nabijgelegen speeltuin welke met onze Stint binnen een paar minuten te bereiken is.