Voetbal BSO

De Voetbal BSO is een unieke BSO in IJsselstein. Kinderen kunnen hier na schooltijd lekker sportief bezig zijn!

Bij de BSO staat plezier voorop. De kinderen wordt een mix geboden van serieuze trainingstechnieken en leuke bal-activiteiten. Wij bieden ouders het gemak dat we hun kinderen veilig ophalen uit school, zodat ze daarna kunnen genieten van uitdagende voetbaltrainingen en . Is uw kind lid van  IJFC of VVIJ, dan brengen onze trainers hen naar de training.  

De Voetbal BSO is gericht op plezier waardoor ook kinderen die niet op voetbal zitten van het spel kunnen genieten! 

 


Voetbal Fun Dagen - Zomerkidsweken IJsselstein

 

Van 18 juli tot en met 30 augustus werden voor de allereerste keer de Zomer Kids Weken IJsselstein georganiseerd! Een zomerprogramma vol met leuke activiteiten, speciaal voor alle kinderen in IJsselstein. 

De Voetbal BSO organiseerde tijdens de Zomer Kids Weken, De Voetbal Fun dagen. Kinderen konden tijdens de “Voetbal Fun Dagen” gratis meedoen met onze gezellige sport- en spel activiteiten.

 

De Voetbal Fun Dagen waren een enorm succes, wat heeft iedereen genoten! Zoals te zien is op onderstaande foto's.


Voetbal Feestweek

Van 7 tot en met 9 juli was het feest op de Voetbal BSO. Als afsluiting van het seizoen was het 3 dagen Voetbalfeest. Vriendjes en vriendinnetje mochten ook meekomen. We deden allerlei te gekke spellen. Wat dacht je van Voetbaldarts of een partijtje in duobroeken. Maar ook voetbalestafette en nog vele andere bal-spellen. Hieronder de foto's van deze superleuke dagen.