post

Voetbal BSO in het nieuw gestoken

Alle kinderen en trainers van de Voetbal BSO zullen binnenkort in het nieuw gestoken worden. Ook zal er mogelijkheden zijn voor ouders om kleding na te bestellen.

Een team

Gemerkt wordt dat kinderen het leuk vinden om als een geheel voor de dag te komen. Naast het feit dat het leuk is, hoort het ook écht bij een teamgevoel binnen een teamsport. Daardoor geeft BSO Jungkidz een eerste voorzetje door de eerste shirt en tas cadeau te doen bij inschrijving! Alle kinderen die er nu al op zitten, krijgen natuurlijk ook een shirt en tas cadeau.  Als daarna nog shirtjes met korte dan wel lange mouw nodig zijn, kunnen deze tegen (gereduceerde) betaling na besteld worden.

Een sport biedt duidelijkheid

De Voetbal BSO van BSO Jungkidz is elke dag open van 14.00 tot 18.00 voor alle basisschool kinderen in IJsselstein. De trainers (Freek, Chris en Mieke) bieden een leuke mix van spel en trainingsvormen waardoor de kinderen kunnen uitwaaien en zich helemaal kunnen uitleven. Het is een combinatie van bso en sport wat werkt, wat terug te zien is de snel groeiende groepsgrootte. Juist de focus op een sport biedt duidelijkheid voor de kinderen. De focus is niet “kunnen voetballen” maar juist het leuk vinden om met een bal te spelen.