Vacatures

Krijg jij er energie van om peuters te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling? Ben je in het bezit van een VE-certificaat en vind je het leuk om met verschillende leeftijdsgroepen te werken? Dan is deze functie echt iets voor jou!

 

Pedagogisch medewerker VE-peutergroep (2-4 jaar) en BSO (4-7 jaar)

32 uur per week

 

Kinderopvang Purkie is een kleinschalige kinderopvang in IJsselstein. Sinds 2008 bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar dagopvang en voor kinderen vanaf 2 jaar peuterspeelzaal in een huiselijke, gezellige en vertrouwde omgeving.

 

Op onze VE groep “De Eigenwijsjes” willen we peuters, door Voorschoolse Educatie, op zo’n manier begeleiden dat zij zonder of met zo min mogelijk achterstand in de (taal-)ontwikkeling kunnen beginnen op de basisschool. De groep bestaat uit 14 kinderen, waarvan een deel met VE-indicatie. Op deze groep werk je samen met 2 vaste collega’s. Als medewerker op deze groep ben je dagelijks bezig met het individuele kind. Je hebt hierbij nauw contact met ouders en werkt veel samen met onze pedagogisch coach. Samen met je collega’s bedenk je leuke activiteiten waarbij de kinderen spelenderwijs leren. Dit allemaal binnen het VE programma Peuterplein. Observeren is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Nadat je in de ochtend hebt gewerkt op deze groep, werk je in de middag bij onze BSO.

 

BSO Jungkidz is een kleinschalige BSO in IJsselstein. Sinds 2011 bieden wij kinderen van 4 tot 12 jaar naschoolse opvang in een huiselijke, gezellige en vertrouwde omgeving.

 

Op onze BSO groep de Activity Kidz, bieden we naschoolse opvang voor 30 kinderen van 4 tot 7 jaar. De kinderen halen we in de middag op van alle scholen in IJsselstein.
We zoeken iemand die creatief is in het bedenken van leuke en originele activiteiten specifiek voor deze leeftijd. Iemand die enthousiast meedoet met de kinderen, maar daarnaast ook de veiligheid biedt die kinderen soms zoeken. Een echte teamplayer, die ook zelfstandig kan werken. Samen met je collega’s zorg je ervoor  dat de kinderen na school een geweldige middag bij ons hebben.

 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding SPW 3 of een relevant diploma conform CAO Kinderopvang, een 3F-certficaat en VE-certificaat.
  • Je bent vrolijk en flexibel en bereid een stapje extra te zetten.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je groep en draagt dat ook uit.
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bent positief ingesteld, ondernemend en hebt een open houding
  • Je organiseert de leukste activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, waardoor je makkelijk praat met zowel kinderen als met ouders en collega’s.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een prettige werkomgeving in een kleinschalige organisatie met enthousiaste collega’s.
  • Een contract op basis van 32 uur per week.
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang.

 

Past deze functie bij jou? Dan horen we graag van je!

Stuur je motivatie en curriculum vitae naar Mascha Jungerius via info@kinderopvang-purkie.nl