Activity Kidz 4-7 jaar

Onze locaties zijn ingedeeld op leeftijd en met vaste medewerkers. De Activity Kidz is de locatie voor de jongste kinderen. Hier is de ruimte helemaal ingericht voor kinderen van 4-7 jaar. De nadruk ligt bij deze locatie op een warme, huiselijke sfeer. Wij hebben hier een mooie, grote ruimte, opgedeeld in verschillende hoeken. Hier kunnen de kids heerlijk knutselen in de knutselhoek, de mooiste bouwwerken maken in de bouwhoek, klimmen in onze boomhut of over de touwbrug, lekker bakken in de keuken, fantasiespellen doen in de huishoek en nog veel meer. 

Een rustige start vinden we belangrijk in ons dagprogramma, want voor een vierjarige zijn er al zo veel ervaringen te verwerken. We nemen de tijd om te luisteren naar de verhalen over school en kijken goed waar je kind behoefte aan heeft. 

Op onze groep bieden we elke dag activiteiten aan. Deze activiteiten zijn specifiek gericht op kinderen uit de onderbouw. Kinderen krijgen de optie om aan de aangeboden activiteit mee te doen, maar ze mogen ook kiezen voor vrij spel. 

Op deze groep worden elke dag maximaal 30 kinderen opgevangen. Tijdens de tafelmomenten (eten, drinken en creatieve activiteiten) is de groep opgedeeld in 2 stamgroepen met vaste begeleiders. Bij de indeling van deze groepen worden vriendjes en vriendinnetjes zoveel mogelijk bij elkaar geplaatst.