Dagprogramma 8+ BSO

Een schooldag op de 8+ BSO: 

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers uit school gehaald (zie vervoer) of ze komen zelf op de fiets naar de BSO. Als alle kinderen op de locatie zijn gearriveerd, gaan we met z'n allen aan tafel voor wat fruit en iets te drinken. Alle kinderen krijgen de gelegenheid om iets te vertellen als ze dat willen. Bijvoorbeeld over iets leuks wat ze in het weekend hebben gedaan of hoe het was op school. Na dit rustmoment mogen de kinderen lekker vrij gaan spelen. Mogelijkheden zijn buitenspelen, knutselen, een sport activiteit, huiswerk maken, een boek lezen en nog veel meer. Ook bieden wij de mogelijkheid om mee te doen met een begeleide activiteit. De activiteiten variëren van een buitenspel tot pizza bakken en van een proefje doen tot weerwolven.  

Na de activiteiten gaan we weer aan tafel voor een lekkere cracker of soepstengel en een beker drinken. Van 17:00 tot 18:00 gaat iedereen weer lekker spelen. In die tijd worden de kinderen opgehaald of mogen zij (indien zo afgesproken) zelfstandig naar huis. We nemen altijd even de tijd om u, bij het ophalen, te vertellen hoe de dag is geweest en of er nog bijzonderheden waren. 

 

Een vakantiedag op de 8+ BSO: 

Tijdens de vakanties kunnen de kinderen vanaf 07:30 uur terecht op onze BSO. Vanaf 09:30 uur begint ons dagprogramma, dus dan verwachten we dat alle kinderen er zijn. Dan hebben wij ook voldoende tijd om iets leuks te doen of bijvoorbeeld voor een uitje. Er hoeft geen lunch meegenomen te worden, dit wordt door ons verzorgd. Regelmatig maken we in de vakantie samen met de kinderen een lekkere lunch, zoals pizza of lekkere broodjes. Als er een uitje gepland staat of de kinderen moeten iets speciaals meenemen voor een activiteit (bijvoorbeeld sportkleding, laarzen of schaatsen) dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd. Net als tijdens de schoolweken, worden de kinderen tussen 17:00 en 18:00 uur opgehaald. 

Hieronder een aantal voorbeelden van activiteitenprogramma's tijdens vakanties op de 8+ BSO.

Meivakantie Op De 8 BSO 2021 Week 1
PDF – 396,1 KB 637 downloads
Meivakantie Op De 8 BSO 2021 Week 2
PDF – 556,9 KB 616 downloads
Herfstvakantie 8 BSO 2021
PDF – 108,3 KB 617 downloads