Vervoer

Wij halen uw kind op van school op de tijd dat school uit is. Per school hebben we verschillende afspraken over het ophalen. Sommige scholen hebben een verzamelplaats in school waar de kinderen naar toe komen, bij andere scholen is dat buiten en op weer andere scholen halen we de kinderen uit de klas. Tijdens het intake gesprek, bespreken we met u wat de afspraken zijn op de school van uw kind. 

Onze medewerkers zijn altijd herkenbaar voor uw kind, door de limegroene jas met het logo van onze BSO. 

We halen de kinderen op met verschillende vervoersmiddelen, waaronder personenbusjes, auto's en GoCab's (8 persoonsbakfietsen). Per dag wordt er een ophaalschema gemaakt, om de kinderen zo snel mogelijk te kunnen ophalen. Het vervoersmiddel waarmee uw kind wordt opgehaald, kan dus elke week anders zijn. 

De vervoerskosten bedragen € 9,00 per maand per afgenomen BSO dag. 
Dus bij 2 dagen opvang per week betaalt u € 18,00 per maand, enzovoorts. Dit bedrag wordt in maandelijkse termijnen afgeschreven.  

 

Zelfstandig naar de BSO 

Als u denkt dat uw kind er aan toe is om zelfstandig naar de BSO te komen fietsen, dan mag dat. Hiervoor stellen we dan een zelfstandig-fietsen-overeenkomst voor op. Hierin maken we afspraken over de route die uw kind fietst en hoe laat hij/zij op de BSO moet zijn en weer naar huis mag. Als uw kind op de afgesproken tijd niet op de BSO is, zullen wij u inlichten en de route rijden die met uw kind is afgesproken. 

Als uw kind zelfstandig naar de BSO komt, betaalt u uiteraard geen vervoerskosten.