Communicatie met ouders

We hechten veel waarde aan contact met de ouders van onze kinderen. Dat begint met een intakegesprek wanneer uw kind start op onze BSO. Ieder kind heeft een eigen mentor, uw aanspreekpunt op de groep. Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en bespreken we eventuele bijzonderheden (denk aan allergieën of medicijngebruik).  

Op het moment dat u uw kind komt ophalen, hopen we dat u even tijd kunt maken voor een korte overdracht. Wij vinden het belangrijk om u te vertellen hoe de (mid)dag is verlopen, zodat u hier bij uw kind over kunt doorvragen en zo een beeld krijgt van wat uw kind bij ons heeft beleefd.  

We maken gebruik van een online ouderportaal. Dit kunt u bekijken op uw computer of laptop, maar ook via een app op uw smartphone. Via dit ouderportaal ontvangt u regelmatig foto's, video's en berichten. Om de maand versturen wij ook een nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, de planning voor vakanties, een overzicht van studiedagen en nog veel meer.  

Via dit ouderportaal kunt u ook berichten sturen naar de medewerkers van de groep, bijvoorbeeld als iemand anders uw kind komt ophalen of als u een vraag heeft.