Dagprogramma Activity Kidz

Een schooldag op de Activity Kidz

De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers uit school gehaald (zie vervoer). Als alle kinderen op de locatie zijn gearriveerd, spelen we nog even buiten en gaan we daarna met z'n allen aan tafel voor wat fruit en iets te drinken. Alle kinderen krijgen de gelegenheid om iets te vertellen als ze dat willen. Bijvoorbeeld over iets leuks wat ze in het weekend hebben gedaan of hoe het was op school. Tijdens dit tafelmoment wordt met de kinderen besproken wat er allemaal te doen is die dag en met welke activiteiten ze mee kunnen doen.

Na dit rustmoment mogen de kinderen lekker vrij gaan spelen. Daarna bieden wij de mogelijkheid om mee te doen met een begeleide activiteit. De activiteiten variëren van een buitenspel tot koekjes bakken en van een raket knutselen tot zingen en dansen.  

Na de activiteiten gaan we weer aan tafel voor een lekkere cracker of soepstengel en een beker drinken. Van 17:00 tot 18:00 gaan we lekker spelen, bij droog weer het liefst buiten. In die tijd worden de kinderen opgehaald. We nemen altijd even de tijd om u, bij het ophalen, te vertellen hoe het die dag is geweest en of er nog bijzonderheden waren. 

 

Een vakantiedag op de Activity Kidz

Tijdens de vakanties kunnen de kinderen vanaf 07:30 uur terecht op onze BSO. Vanaf 09:30 uur begint ons dagprogramma, dus verwachten we dat alle kinderen er zijn. Dan hebben wij ook voldoende tijd om iets leuks te doen of bijvoorbeeld voor een uitje.

Er hoeft geen lunch meegenomen te worden, dit wordt door ons verzorgd. Regelmatig maken we in de vakantie samen met de kinderen een lekkere lunch, zoals pizza of lekkere broodjes. Als er een uitje gepland staat of de kinderen moeten iets speciaals meenemen voor een activiteit ( bijvoorbeeld sportkleding, laarzen of schaatsen) dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd. Net als tijdens de schoolweken, worden de kinderen tussen 17:00 en 18:00 uur opgehaald. 

Hieronder een aantal voorbeelden van activiteitenprogramma's tijdens de vakanties

 

Vakantieplanning BSO AK Meivakantie 2021
PDF – 243,6 KB 664 downloads
Activiteiten Herfstvakantie 2021 Activity Kidz
PDF – 337,7 KB 655 downloads