De 8+ BSO

BSO Jungkidz weet als geen ander dat kinderen die ouder zijn meer behoefte hebben aan een eigen plek.  Hun wensen veranderen, omdat hun wereld steeds groter wordt. Op de buitenschoolse opvang spelen wij daar op in door de omgeving aan te passen aan wat een kind nodig heeft en inspirerend vindt. Acht-plussers krijgen extra de ruimte, zowel binnen als buiten. We geven ze meer zelfstandigheid en bieden ze uitdagende activiteiten, zodat ze zich lekker kunnen uitleven.

Na schooltijd kan je kind kiezen uit een, op leeftijd afgestemd, aanbod aan activiteiten. Deze kunnen variëren van sport, multimedia, bouwen en techniek tot tekenen, schilderen en drama. Maar ook dansen, lezen en gezelschapsspelletjes zijn activiteiten waar kinderen energie van krijgen.

Atelier, technieklokaal, chill-hoek, speelhal en buitenruimte

De locatie van de 8+ BSO is opgedeeld in verschillende ruimten.

In het atelier kunnen de kinderen zich creatief uitleven. Alles is daar voor handen om prachtige kunstwerken te maken. Van verf tot mozaïek, van beeldhouwen tot graffiti. Elke week zien wij de kinderen weer heerlijk aan de slag met al hun ideeën. Regelmatig wordt er ook een workshop gegeven, denk aan speksteen bewerken, tassen versieren of tekenen.

In het technieklokaal kunnen wij ons uitleven op oude apparaten, die we hier uit elkaar mogen halen. Ook doen we proefjes, gaan we met hout aan de slag en kunnen we van alles bekijken onder de microscoop.

In onze grote speelhal kunnen de kinderen gebruik maken van het podium, natuurlijk is er dus ook een kast vol verkleedkleding en kunnen ze zich schminken of opmaken aan de theatertafel.

Liever sportief bezig? Dat kan, want we hebben een pooltafel, airhockeytafel, basketball machine, tafeltennistafel en ga zo maar door.

Ook buiten is genoeg te beleven. Bijvoorbeeld lekker voetballen in de voetbalkooi, koppeltje duikelen op de rekstok of salto’s maken op de trampoline.

Zoek je even rust, dan duik je lekker op de hoekbank in de chill-hoek met een kast vol boeken.

Al met al is er voor ieder wat wils en is er elke dag op de 8+ BSO voor iedereen wat leuks.