De 8+ BSO : de BSO voor oudere kinderen

We hebben een nieuw locatie! En hierdoor kunnen de oudere kinderen eindelijk een eigen plek krijgen!  Locatie is in onze achtertuin van onze hoofdlocatie (de Panoven), aan de Linnaeusweg 8. Hierdoor kunnen alle kinderen, via een achterom, alsnog op één plek opgehaald worden.

Linnaeusweg 8: een pand met tal van mogelijkheden.

Het pand aan de Linnaeusweg heeft tal van mogelijkheden. 5 verschillende ruimtes waar iedere dag diverse activiteiten en workshops aangeboden kunnen worden. Ook is er een grote loods waar een podium in gebouwd gaat worden, loungebanken, en een kinder- kookstation. Op dit moment zijn we volop aan het brainstormen, bestellen en bouwen.

Nieuw: de 8+ BSO !

BSO Jungkidz weet als geen ander dat kinderen die ouder zijn meer behoefte hebben aan een eigen plek.  Zijn of haar wensen veranderen omdat de wereld steeds groter wordt. Op de buitenschoolse opvang spelen wij daar op in door de omgeving aan te passen aan wat je kind nodig heeft en inspirerend vindt. Acht-plussers krijgen extra de ruimte, zowel binnen als buiten. Op de Linnaeusweg 8 is dat er volop! We geven ze meer zelfstandigheid en bieden ze uitdagende activiteiten, zodat ze zich lekker kunnen uitleven.

Na schooltijd kan je kind kiezen uit een op zijn of haar hobby, interesse en leeftijd afgestemd aanbod aan activiteiten. Deze kunnen variëren van sport, multimedia, bouwen en koken tot tekenen, schilderen en drama. Maar ook dansen op de WII, lezen en gezelschapsspelletjes zijn activiteiten waar kinderen energie van krijgen.

Huiswerkbegeleiding

Hoe ouder ze worden, des te meer huiswerk ze krijgen. Focus, discipline en de veiligheid voelen altijd een vraag te kunnen stellen. Bij BSO Jungkidz kan je kind uit school huiswerk maken. Onze medewerkers zorgen voor ondersteuning waarna je kind lekker kan gaan spelen.